Direktlänk till inlägg 5 juli 2015

bröllopstårtor- murgröna

Av Caroline Ljungdahl - 5 juli 2015 22:03

2 st 10bitars bröllopstårtor.
Fyllda med passionfruktmousse och vit chokladmousse. Täckta och dekorerade med marsipan.

Passionfruktmousse:
4st blad gelatin
6st äggulor
300g vit choklad
4dl vispgrädde
8 passionfrukter

Smält chokladen i 1dl grädde. Smält gelatinbladen försiktigt i mikron. Rör i gelatinet lite i taget. Vispa i en äggula i taget och tillsätt sedan passionfrukten. Kyl i 1,5 Tim innan du fyller tårtan.
Den var riktigt god! Den godaste jag ätit Jag
faktiskt!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline Ljungdahl - 7 april 2017 11:37

När jag fick i uppgift att göra den här tårtan, googlade jag hur mycket som helst. För att hitta en steg för steg beskrivning eller liknande. Det fanns ingen. Så nu har jag gjort en egen för er andra som en dag kanske kommer behöva en. Steg för...

Av Caroline Ljungdahl - 6 mars 2017 16:55

     

Av Caroline Ljungdahl - 6 mars 2017 16:53

     

Av Caroline Ljungdahl - 31 januari 2017 11:56


Denna tårtan är fylld med chokladmousse, vaniljkräm och grädde. Struken med vaniljsmörkräm och täckt av sockerpasta. Helt nötfri enligt kundens önskemål. Frozen tema med inspiration från en bild som kunden skickat i förväg. ...

Presentation


hej jag heter Caroline och älskar att baka! jag är 20 år och är utbildad bagare/konditor. på fritiden ägnar jag min tid år att tillverka lite mer speciella och detaljerade tårtor än vad man får göra på jobbet. du är välkommen att beställa om du är sugen p

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards