Direktlänk till inlägg 10 januari 2015
chokladtårta fylld med geisha fluff och mjölkchokladfluff, täckt med chokladsockerpasta och vit sockerpasta.
geisha fluff
180g geisha
3dl grädde
värm grädden på spisen, rör ner geishan, rör hela tiden. häll över i skål och låt svalna. ställ in i kylen i ca 6 tim. vispa
mjölkchokladfluff
180-200g marabou mjölkchoklad
3dl grädde
som ovan. värm grädden,rör ner chokladen,kyl,vispa
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
||||
|